Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Zakelijk

9292 Mobiliteitsadvies

Woon-werkverkeer

Ben je op zoek naar de snelste reistijd van het woon-werkverkeer van je medewerkers? 9292 kan voor jouw gehele personeelsbestand het reisadvies met het openbaar vervoer berekenen. Zo heb je snel een overzicht van reis- en personeelskosten.

Vraag jij het je ook af?

  • Wat is de snelste reistijd vanaf huis naar het werk voor je medewerkers?
  • Wat ben je kwijt aan reiskostenvergoeding?
  • Welke abonnementen hebben mijn medewerkers nodig?
  • Wie kan er prima met het openbaar vervoer reizen en hoeveel parkeergelegenheid hou je aan?

Dit zijn zomaar een aantal vragen die veel uitzoekwerk met zich meebrengen.

Vind je dat ook zo’n lastige klus?

Wij niet! We hebben dit soort dilemma’s al zo vaak voor onze klanten uit handen genomen en kunnen dit ook voor jou regelen.

Expertise

Als je je sinds 1992 dagelijks bezighoudt met het verwerken van openbaarvervoer gegevens, dan heb je dit op een gegeven moment écht wel in de vingers. Dan ben je inmiddels een specialist in reisinformatie. Je kunt het dus gerust aan ons overlaten om een mobiliteitsadvies te geven. Sterker nog: we hebben het 9292 Mobiliteitsadvies in eigen huis ontwikkeld en we blijven ontwikkkelen. Wij weten precies waar jij op zit te wachten en helpen je graag. Zo is nu ook informatie over abonnementen aan ons pakket toegevoegd. 

Mogelijkheden

Het 9292 Mobiliteitsadvies helpt je bij het maken van je mobiliteitskeuzes. Je ontvangt voor jouw situatie alle belangrijke reisgegevens van al je medewerkers.

Op basis van een vertrek- en aankomstpostcode (eventueel met huisnummer) gecombineerd met het gewenste reistijdstip en een datum, rekenen wij snel de reistijden en -kosten uit van alle medewerkers. Zo heb je een goed beeld van de totale reiskosten en maak je de juiste keuze bij de aanschaf van abonnementen en de verwerking van reiskostenvergoedingen. Kortom, het 9292 Mobiliteitsadvies geeft je overzicht en duidelijkheid.

Contact

Wil je meer weten over de 9292 Mobiliteitsadviezen? Neem dan contact op met Marketing & Sales Support. We horen graag jouw specifieke situatie en helpen je verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 088 0760620 of stuur een e-mail aan zakelijk@9292.nl